Voorbereidingen....
Door: Kimwensveen
Blijf op de hoogte en volg Kim
17 November 2011 | Nederland, Monster
Hallo liebe Leute,
Weet eigenlijk niet of ik het goed schrijf, maar aan het eind van de 5 maanden dat ik in Duitsland ben, kan ik dat wel goed schrijven hoor.
Nou ik zal maar even zeggen waar dit alles nou eigenlijk op slaat.
School --> Mondriaan Toerisme --> 2 kwalificerende stages --> 2e stage wilde ik in het buitenland doen.
Ja en waarom Duitsland? Omdat ik dan mijn duits voldoende kan afsluiten ;) Klinkt heel logisch...
Pff ja dit laaste maandje gaat snel hoor, ik ga namelijk 10 december al weg!!! En ik moet nog zo veel doen, ik weet niet eens hoe ik erheen ga; Vliegtuig of trein? Met de trein duurt het zo lang maar dan weet ik wel dat ik goed zit. En met het vliegtuig is het wel sneller, maar ik vind het echt weer zo'n actie om in het verkeerde vliegtuig te stappen of om mijn vlucht te missen.
Ohja, spoedcursus koken moet ik ook nog volgen. Kan nu alleen nog maar water koken. Moet ook nog snel kleren leren wassen. Want dat is ook zo'n actie; dat mijn kleding er 20 maten te klein uitkomt. Duitse belkaart kopen (ja dat nummer krijgen jullie nog wel) En nog veel meer. Krijg er maar hoofdpijn van.
In iedergeval. Het exacte adres is;
Bayernpark Ruhpolding, Hörgeringer Strasse 1, 83313 Siegsdorf, Duitsland.
Mocht er iemand interesse hebben om langs te komen ;).
Tschüs!
Nou ik zal maar even zeggen waar dit alles nou eigenlijk op slaat.
In iedergeval. Het exacte adres is;
Bayernpark Ruhpolding, Hörgeringer Strasse 1, 83313 Siegsdorf, Duitsland.
Mocht er iemand interesse hebben om langs te komen ;).
Tschüs!