Mijn werkzaamheden? Ehhmm…. Koos ?!! - Reisverslag uit Ruhpolding, Duitsland van Kim Wensveen - WaarBenJij.nu Mijn werkzaamheden? Ehhmm…. Koos ?!! - Reisverslag uit Ruhpolding, Duitsland van Kim Wensveen - WaarBenJij.nu

Mijn werkzaamheden? Ehhmm…. Koos ?!!

Door: Kimwensveen

Blijf op de hoogte en volg Kim

28 December 2011 | Duitsland, Ruhpolding

24-12
Oke, Roompot is officieel geopend. Wel leuk, alleen om ’s morgens 3 rondjes in een Koos konijn pak over het park te lopen om kinderen op te halen… Tja, wat moet ik daarop zeggen. Het pak ruikt ook niet echt fris. Maargoed 3 bussen deo erin moet die lucht wel weg halen… De eerste minuut in dat pak vond ik echt vreselijk, maar het leuke is je kan alles doen wat je wilt aangezien niemand me ziet!!! Alleen het stomme is als ouders foto’s maken met Koos en de kinderen, dat ik automatisch ook lach. Haha best wel dom.

Verder zijn er zoals me werd verteld heel veel Nederlanders. Leuk om die gezichten te zien als ik goedemorgen of iets dergelijks zeg. ‘’Huh, ben jij een Nederlander?’’ Haha. Gezellig ouwehoeren met die lui. Maar ook serieus hoor!! Steeds kleine dingetjes leren, qua inchecken, sleutel geven, uitleggen wat ze moeten doen na aankomst, klein beetje administratie. Heb ook al de sleutel gekregen van de receptie zelf. En heb al aardig mijn draai gevonden hier. En nee, ik kom niet terug met een Duits accent. Haha dat zou een stunt zijn ; word ik op de terug weg bij de douane niet doorgelaten…. :).

26-12
Helaas is de sneeuw ineens soort van verdwenen hier. Er ligt nog wel wat, maar niet zoveel als de foto hieronder. Waarschijnlijk gaat het deze week wel weer sneeuwen, tenminste dat hoop ik! Ik heb vannacht ook echt niet kunnen slapen, ik werd steeds wakker van een harde bonk. Ik dacht dat er iemand in mijn huis was, echt mega eng. Maar toen ging ik even mijn hersens aan het werk zetten, en bleek dat het de sneeuw was die steeds van mijn dak af viel. Ik sliep alleen pas rond 3 uur ’s nachts en was de volgende dag aardig brak. :-|

28-12
Die witte kerst heb ik gelukkig wel gehad. Alleen had wel liever gehad dat ik de kerst met familie kon vieren. Verder heb ik eigenlijk niks gedaan met kerst, ik heb een beetje tv gekeken…. En daar bleef het bij. En nu ben ik HE-LE-MAAL gesloopt. Niet zo gek toch, als je half uur minidisco doet in een loodzwaar koospak waar het ook nog 500* in is?! Ik heb vandaag ook nog even inkaufen gedaan, bij een mega grote supermarkt vlak bij Oostenrijk. Echt bizar, nog geen half uur rijden en je zit in Oostenrijk.
Ook stond ik vandaag op het punt om onder de zonnebank te gaan, maarja het was zo’n zonnebank bij zo’n zwembad. Slechte kwaliteit dus, en ben niet gegaan. Dan maar even verder zoeken naar een echte zonnebank zaak. Heb mijn collega’s wel Nederlands geleerd. Want alleen vandaag al heb ik 30 keer het woord zonnebank geroepen, ben nog nooit zo erg geschrokken als vandaag, keek ’s morgens in de spiegel; ik was lijk wit.

Als er mensen zijn met een gezichtsbruiner thuis (FAM WENSVEEN) zou u dan zo vriendelijk willen zijn deze naar Duitsland te sturen. Bij voorbaat dank!

Nu ga ik lekker home alone kijken met een grote dikke vette zak chips naast me, dipsaus, 1,5 liter cola fles, merci chocolatjes en een nagel vijl. X

• 28 December 2011 - 21:22

Mam:

Hey Kim, hetzelfde gold voor ons hoor , met de kerst...
    Net een soort kerstboom ZONDER ballen .... op naar oud en nieuw! xxx

• 28 December 2011 - 21:23

Manon:

Muwhahaha staat je goed dat pak! Lekker haasje! Over een weekje kom ik lekker naar je toe! Zorg er ef voor dat er wel sneeuw ligt :) dan gaan we sleeën hehe. Dikke kus poep!

• 31 December 2011 - 13:30

Johan Dijkshoorn:

Heel leuk verslag Kim! Dat konijnenpak staat je echt goed :-) en ik zag het ook voor me hoe jij ook staat te lachen met kinderen naast je als hun ouders een foto maken. Het ga je goed Kim, en alvast alle beste wensen voor 2012. Gr Johan XXX

• 31 December 2011 - 13:34

Astrid:

Hallo Kim, hier een berichtje uit het grauwe kille nederland.
    Allereerst mijn complimenten: ik vind dat je ontzettend leuk schrijft!! Leuk te lezen dat je het naar je zin hebt daar in de sneeuw!! Fijne jaarwisseling en nog heel veel plezier.

Groetjes, Astrid