Te vroeg gejuicht... - Reisverslag uit Ruhpolding, Duitsland van Kim Wensveen - WaarBenJij.nu Te vroeg gejuicht... - Reisverslag uit Ruhpolding, Duitsland van Kim Wensveen - WaarBenJij.nu

Te vroeg gejuicht...

Door: Kimwensveen

Blijf op de hoogte en volg Kim

30 Januari 2012 | Duitsland, Ruhpolding

Ja in het vorige verslag vermeldde ik dat ik het helemaal niet zo miste, en dat ik het wel kon uithouden. Ben bang dat dit nu even weer niet het geval is. Ik mis het. Thuis. Vriendinnen. Uitstapjes alles.
Zat vandaag gewoon even na te denken. Wat heb ik thuis wat ik hier niet heb? Nou geloof me, het is veel.
En aangezien ik nu toch alles in mijn hoofd heb, noem ik het maar gelijk op….

Het zijn vooral de kleine dingetjes die ik mis.
Om te beginnen;
Gewoon even naar Scheveningen rijden samen met mijn lieve Bo. Wat we elke week doen, en dan even een broodje eten en over de boulevard lopen en bijkletsen.
Of naar Danique die toch bij mij in de wijk woont. Om gewoon even gedag te zeggen, een rondje te rijden met mijn auto, rondje dorp lopen en dat soort dingen.
Naar Manon rijden om even bij te kletsen, wat te drinken en uit te huilen als het weer eens zover is dat er iets niet helemaal ok gaat.
En daarbij mis ik natuurlijk ook mijn auto, ik heb hier nog geen een keer auto gereden, haast verleer ik het! Dat zou echt mega mega mega drama zijn. Niet erg leuk.
Of ehm, mijn 2 zusjes, Joy waar ik gewoon even tegen aan kan lullen en dan naar haar kamer loop, mee ga shoppen of weg breng naar sgravo. En dan Sem die altijd in mijn kamer komt liggen als ik net wakker ben, die 300 keer zeurt of ik alsjeblieft het monopoly spel wilt spelen tot ik uiteindelijk ja zeg.

En pappie en mammie, met papa naar een goede triller film waar derest niet tegen kan en dan samen naar Scheveningen! Of het dagelijks huishouden van mammie haha, of dat ik een glas ijskoud water over mijn gezicht krijg omdat ik nog als een mol in mijn bed lig. Of de lekkerste gamba's met rijst ever die alleen MIJN moeder kan maken <3
Of naar mijn beste mate Dian gaan, gewoon omdat het kan, hoe brak en dood ik er ook uitzie.

En ik mis mijn werk ook, met iedereen kletsen, of dat mijn collega’s weer eens een grap met die kreeften uithalen terwijl ze weten dat ik die beesten egt niet kan uitstaan.
Het uitgaan, zodat ik een uur lang in de spiegel sta, en aan Joy haar hoofd zeur of het goed is wat ik nu aanheb of toch niet beter iets anders aan kan trekken. En de zonnebank, wat een wekelijkse bezigheid was! En wat ze dus hier NIET hebben, en ik helemaal gek wordt omdat ik witter en witter ben en nu een rondlopende melkfles ben. NIET LEUK. :(

Ennehh de Boogaard met Bo, of de Tuinen in Naaldwijk met Manon. De kwibus met half Wateringen en stom dronken worden. Opa en oma waar ik gewoon even langs ga om hoi te zeggen en omdat het kan!
Of bakkie doen in Scrumpy. Hoek van holland, omdat ik dat iedereen gedag kan zeggen. Millers en het spotten van hotties. Ons pandje, om gewoon even gek te doen en een drankje te drinken. De gekke bekken van pappie.

En dat soort dingen. Maar weetje wat het goede is? Ik kijk er nu alleen maar meer naar uit. Haha wat een drama ook dit. Maar komt goed. En ik weet zeker dat er juist nog meer leuke dingen gaan gebeuren. Daar ben ik zeker van. Zo dit was dan maar weer een verslagje van wat ik eigenlijk allemaal mis.

Gelukkig komen de 3D’s Danique Dian en Dusty vrijdag. En als alles mee zit komt mijn geliefde zusje ook misschien met Roooooooooooooooooooooooooooonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaald. Leuk leuk. Nog even alleen en dan heb ik weer mensjes om me heen. De groeten. X

• 30 Januari 2012 - 12:14

Manon:

Komt helemaal goed liefje! Loveyou!

• 30 Januari 2012 - 18:12

George:

nou dat is lief van je, voor je het weet kan ik weer lekker scheten op je hoofd laten

• 30 Januari 2012 - 23:05

Mam:

Ja meid, je gaat over bepaalde dingen anders denken als je zo lang weg bent.
    Voor een paar weken is het prima, maar een paar maanden is echt lang.Je kunt in ieder geval wel alle zaken op een rijtje zetten en goed nadenken over je toekomst...Komt goed met jou, xxx Mam