Haloaaaaa lieve peepz.
Door: Kimwensveen
Blijf op de hoogte en volg Kim
09 Februari 2012 | Duitsland, Ruhpolding
Zoo het is alweer een tijdje geleden, zoals gewoonlijk.
Het is alweer februari, en het gaat naar mijn idee wel snel. Ik voel me gewoon soort van thuis hier. :D Ik heb het naar mijn zin, en daar gaat het om!
Tja wat is er allemaal gebeurd….
Ik heb het druk gehad op ’t park. Er zijn een aantal scholen op het park geweest, dus dat was aardig stressen.
Vooral ’s ochtends, zodat ze alle broodjes op tijd hadden. Daarna alles schoonmaken borden etc. Dan hadden we even rust en moesten rond een uurtje of 2 weer beginnen met de voorbereiding voor die zelfde avond. Ik vond het wel heel leuk om te doen, lekker in de keuken staan. Heb ook veel geleerd qua koken, en ben blij dat ik mocht helpen. Maar het drukste moet helaas nog komen. :|
Er komt volgende week namelijk een school met 265 leerlingen. Aardig druk dus, en dat betekend vroeg mijn bed uit om dezelfde voorbereidingen te treffen net als de andere scholen. Nu moeten we wel wat sneller werken en er zullen ook wat meer collega’s aan te pas komen. Ook ’s avonds wordt het opzeker stressen want de school komt in twee delen, en als de eerste groep is uitgegeten moeten we dus mega snel alles schoonmaken en terug zetten… Hopelijk gaat dat lukken, want zo’n speedy gonzalez ben ik ook weer niet! ;)
Verder waren van 3 tot 6 februari Danique, Dian, Dusty en als surprise mijn sister Joy er. Wel leuk, had niet verwacht dat ze mee zou komen. Ik was die drie dagen vrij en kon dus optimaal gebruik maken van hun aanwezigheid. Helemaal leuk dus. Ze kwamen 3 feb ’s ochtends aan om ca. half 8. Terwijl hun verder sliepen ging ik even 2 uurtjes aan het werk, toen ik terug was hebben we wat gegeten. Daarna ben ik met Dusty en Dian de bergen in gegaan om even te genieten van het uitzicht. Die avond zijn we uit gegaan in Flash, een best wel bekende discotheek in Trauneut ofzo. Die volgende ochtend hebben we even lekker uitgeslapen, en we zijn in de middag naar Salzburg in Oostenrijk gegaan. Die avond zijn we uit eten geweest, in een sushi restaurant. De dag erop zijn we met zijn alle naar Reit im Winkl geweest om te snowboarden. Ongeveer half uurtje rijden vanaf Ruhpolding. Danique kon helaas niet boarden of skieën, maar besloot wel om mee te gaan. Lekker makkelijk in der spijkerbroek in de gondel stiekem onder de hekjes doorgekropen. Daar in de bergen heeft ze van 1 tot 4 even alleen in een restaurant gezeten, terwijl wij lekker gingen boarden. Gek genoeg hoefde ik niet egt in te komen, en ging alles best makkelijk. We hebben een aantal hele relaxte pistes gepakt en natuurlijk van het mooie uitzicht kunnen genieten. Die avond waren we allemaal gesloopt en hadden even makkelijk patatje bij de receptie besteld en we sliepen allemaal vrij vroeg. Die ochtend vertrokken ze weer… Mochten jullie geïnteresseerd zijn; ik heb een video in mekaar gezet van die 3 dagen. :) :) :)
Hier de link; http://www.youtube.com/watch?v=7fu51cXQ8N0
Nu is het alweer 9 februari, en vandaag is mijn docente van school mevr. V. Deursen hier. Even enkele dingetjes bespreken, en vanavond ga ik (best raar) samen met mijn docente en haar man uiteten. Wel heel leuk dat ze dit aanbieden. Ze overnachten dan 1 nachtje, en vertrekken morgen vroeg weer. Wel gezellig hoor al die bekende die langskomen! Zo gaat de tijd toch sneller toch ;)?!
Verder ga ik (als het goed is) 25 februari ongeveer richting Oostenrijk, daar is Andrew dan op vakantie samen met zijn ouders. Ik overnacht daar dan, en ga met hun mee boarden. Voor ik het weet is het alweer maart, en dan komt mijn lieve Bo langs!
En ik was gister egt in een rare bui met mijn bazin. Haha, op elke gast wat aan te merken, heerlijk die roddels. En als ik me verveel heb ik even wat nieuws bedacht ipv films kijken. TEKENEN! Oeh, ja ik hield daar altijd al van maar was het semi verleerd. Nu heb ik alweer een half boek vol getekend, zelfs de kok van hier, haha ik zal die foto er wel even bij plakken. Ohja, ik ben ook maar even begonnen met touwtje springen, want hoorde dat mensen mij dikker vonden? Nou dan heb ik hier een mededeling; vanaf nu eet ik minder tussendoortjes, dus jullie hoeven niks meer op mij aan te merken ;).
Ik vind mijn verslag wel goed zo, en ik zet er een . achter.
En zoals gewoonlijk, mocht u enige vragen of opmerkingen hebben, kunt u altijd contact met mij opnemen.
De vriendelijke groeten aan je voeten, doe ze terug aan je rug.
Alaaf.
X
Tja wat is er allemaal gebeurd….
Hier de link; http://www.youtube.com/watch?v=7fu51cXQ8N0
Ik vind mijn verslag wel goed zo, en ik zet er een . achter.
De vriendelijke groeten aan je voeten, doe ze terug aan je rug.
Alaaf.
X
09 Februari 2012 - 19:39
Manon:
Sweety!
Mooi verslagje weer! Lekker gegeten met de people. Hè je gaat normaal doen met je dik. Je weet zelf wel beter! Loveyou meis en i'm proud of you! Kiss