Vliegen meppen is een vak apart!
Door: Kimwensveen
Blijf op de hoogte en volg Kim
17 Maart 2012 | Duitsland, Ruhpolding
17-03 zaterdag
Ben vrij vandaag en het zonnetje schijnt echt heerlijk! Het is al een aantal dagen zo.
Er staat 20* aangegeven maar het voelt als 30. Misschien ook niet zo gek, want ik zit hier ook op 650 meter waardoor de zon scherper is.
Ik vind het niet erg hoor want dit is nog beter dan die zonnebank! ;)
Er is alleen 1 nadeel. VLIEGEN. :| Wow, echt heel veel vliegen, overal echt o-ver-al. Ik zou bijna zeggen dat ik ze aantrek. Als ik mijn deur 1 seconde open laat staan heb ik een vliegen plaag in mijn huisje. Gelukkig heb ik hele goede deo, insectenspray, vliegenmepper en zo’n kleef ding die je ophangt. Die laatste werkt overigens niet, daarom plak ik ze er zelf aan als ik ze heb gedood. Lijkt het toch nog of dat ding werkt. :D
Maargoed genoeg over die zoemende beestjes. Het aftellen gaat nu wel hard hoor. Ondanks er vrijwel niks te doen is op het park. En als ik ‘werk’ zet ik een stoel buiten in het zonnetje en houd de deur open voor een eventuele beller. Vandaag ben ik ook maar weer aan de schoonmaak gegaan. Tja wat moet je dan? Op een vrije dag?! Jaja, oke sporten wandelen blabla. Nou ik moet zeggen, ik heb ook gesport hoor, even een blokje hardgelopen. En dat ga ik morgen denk ook maar doen, want dan ben ik ook vrij….. Eigenlijk ben ik de komende 1,5 maand vrij, want er is toch niks te doen. Bah, wat een vervelend leven. Haha, al jaloers? ;)
Maar om even terug te komen op die schoonmaak. Ik heb ook alvast alle kastjes etc schoongemaakt zodat ik die ‘last’ niet op het laatste moment heb voordat ik wegga. Ook heb ik een lijstje gemaakt met wat ik wel en niet mee neem naar Nederland. Heb hier bijvoorbeeld een dvd box met ongeveer 150 dvd’s, maar die laat ik hier. Das wel zo fijn voor de volgende stagiaire, en heeft diegene wat te doen als hij/zij vrij is. Wat ben ik toch een goede en burger he? Al die mode bladen laat ik ook maar hier. En de decoratie die ik voor dit huisje even heb gekocht zoals kleedjes etc. Lekker hier laten denk ik maar. Heb er thuis toch niks aan.
En ja, wat heb ik nog meer? Ook een zooi kleding wat echt NIET meer kan of waar een mega gat in zit. Bijna alles dus. :(
He lekker zeg, opruiming! En als ik thuis ben lekker nieuwe kleding, schoenen & tassen aanschaffen. Verder alle shampoo, schoonmaak spullen etc. etc. laat ik ook hier.
Kan niet wachten op de dag dat ik alles kan inpakken. Het huisje dicht kan doen en nooooooit meer terug komen. Misschien kom ik wel terug in Ruhpolding, maar niet meer in dit huisje. Toch heb ik geen spijt dat ik dit gedaan heb. Het was een unieke kans die ik heb gepakt, en waarbij ik veel meer geleerd heb dan ik zou verwachten. Maar dat zal ik wel in mijn laatste verslag vermelden. Anders heb ik niks meer te vertellen.
Goed, ik ga het hierbij laten. En ik zal ongetwijfeld volgende week of over ca. 2 weken nog een verslag plaatsen. En uiteraard nog mijn laatste verslag. :)
Ciao lieve lezers!
XX
Ik vind het niet erg hoor want dit is nog beter dan die zonnebank! ;)
Ciao lieve lezers!
XX
17 Maart 2012 - 19:27
Mam:
Hoe is het mogelijk dat wij tijdens ons bezoek alleen maar druilregen gehad hebben, en jij gewoon dik 20+ hebt...!Je krijgt wat je toekomt??? Maar het is je gegund hoor, er kon ook wel wat kleur op die wangen.
Maak er het beste van de komende tijd, doe wat we hebben besproken en kom fris en fruitig weer richting Nederland over een aantal weken.
xxx mam -
17 Maart 2012 - 19:44
Marian:
Hey Kim,
Leuk om je verslag weer te lezen, sorry ik lag er 2 achter.... maar ben weer bij nu! Erg he die vliegen....hadden wij in Flachau ook van de week. Geert had een mooie verklaring...onder de sneeuw ligt koeienstront en nu de sneeuw gaat smelten komen die vliegen naar boven......brrrrrrr! Begrijp dus een beetje wat je bedoelt. De zon is lekker he? Meid geniet ervan, kom je lekker bruin en vol ervaringen terug! Succes met de laatste loodjes, geniet ervan want deze tijd komt echt niet meer terug! Dikke kus van mij! X